Haussa ainutlaatuinen iisalmelainen makuelämys

Iisalmen kaupungin ja kumppanitoimijoiden By Iisalmi –brändityöllä on kerrottu jo parin vuoden ajan positiivisia tositarinoita Iisalmen seudulta. Brändityössä on myös haluttu oivalluttaa paikallisia huomaamaan se runsas hyvä, mitä kotikaupungista löytyy – nostattaa ylpeyttä niistä ainutlaatuisista teoista ja palveluista, joita Iisalmessa syntyy päivittäin.

Tällä kertaa brändityössä nostetaan esille paikallisia makuelämyksiä. Haussa on paikallisissa ravitsemusalan yrityksissä valmistettuja ruoka- ja juoma-annoksia tai – tuotteita – ainutlaatuisia ja vain Iisalmessa saatavilla olevia makuelämyksiä.

By Iisalmi –bränditoimijat kannustavat ravitsemusalan yrittäjiä osallistumaan kisaan omalla tuotteellaan tai annoksellaan. Ehdotuksia ainutlaatuisista iisalmelaisista makuelämyksistä otetaan vastaan 31.3.2018 saakka.

By Iisalmi -raati valitsee ehdotuksista kolme tuotetta, jotka saavat By Iisalmi -makuelämys -tunnuksen käyttöönsä. Tunnuksen edellytetään näkyvän esimerkiksi ravintolan menussa tai hinnastossa ko. tuotteen yhteydessä. Itse By Iisalmi -logon käyttöoikeudet ovat kuitenkin vain markkinointiyhteistyössä mukana olevilla toimijoilla.

Yrittäjät voivat ilmoittautua mukaan tässä osoitteessa.