Joulu pakettiin Iisalmesta!

Mervi Narinen (vas.) Iidenistä ja Minna Pappi Iisalmen kaupungilta toivovat kaikkien tarttuvan innolla Joulu pakettiin Iisalmesta kampanjaan.

Iisalmen kaupunki ja Iiden ry järjestävät tänä vuonna koko kaupungin yhteisen joulun avauksen. Tavoitteeksi on otettu laittaa joulu pakettiin Iisalmesta!
Joulunavaus laajenee nyt tapahtumana kaksipäiväiseksi ja sitä pyritään laajentamaan koko kaupungin alueelle.

Perjantaina 24.11. toivotaan mahdollisimman monen yrityksen järjestävän ohjelmaa ja tarjouksia, niin että se kattaisi koko kaupungin ja olisi hyvä startti joululahjojen hankintaan.
Tuolloin on myös Black Friday, jota teemaa halukkaat yritykset voivat hyödyntää. Black Friday onkin vuosi vuodelta kasvanut merkittäväksi ostokampanjaksi ennen varsinaisia joulukiireitä myös monessa iisalmelaisessa liikkeessä.

Lauantaina 25.11. klo 11–14 on Louhen joulu -tapahtuma ja siitä jatkona varsinainen joulunavausohjelma torilla klo 14–16. Joulunavauksen ohjelmassa on paljon tuttua, mutta luvassa myös uutta, erilaista tekemistä lapsille ja koko perheelle.

Tarkempaa tietoa ohjelmasta julkaistaan lähempänä tapahtumaa muun muassa nettisivuilla www.iisalmi.fi/joulunavaus sekä tapahtuman facebooksivuilla.
Joulu pakettiin Iisalmesta -teeman ympärille on laadittu yhteismarkkinointi, jossa jokainen mukaan lähtevä yritys saa käyttöönsä kampanjalogon, jota toivotaan hyödynnettävän kaikessa mainonnassa. Näin asiakkaat saavat eri medioiden kautta viestiä hyvistä joululahjaideoista, sekä kaikista joulunvalmisteluun liittyvistä hankinnoista, olipa kyse joulusiivouksesta tai joulunpöydän herkuista, jotka voi ostaa Iisalmesta.

Logoa saa ja toivotaankin käytettävän kaikessa mainonnassa joulun avauksesta aina jouluun saakka.
– Tällä kampanjalla pyrimme muistuttamaan Iisalmen hyvästä liike- ja palvelutarjonnasta ja aktivoimaan ihmiset ostamaan ja hoitamaan jouluun liittyvät hankinnat kotikunnasta, kertovat tapahtuman järjestelyistä vastaavat Minna Pappi Iisalmen kaupungilta ja Mervi Narinen Iiden ry:ltä.

Lisätietoja: www.iisalmi.fi/joulunavaus ja www.facebook.com/iidenry