Jouluruokailu vähävaraisille lapsiperheille

Iisalmen Ravintola Raatihuoneella järjestetään lauantaina 23.12.2017 iisalmelaisille vähävaraisille lapsiperheille suunnattu ilmainen jouluruokailu. Tapahtuman tarkoitus on antaa kaikille lapsiperheille mahdollisuus yhteiseen jouluruokailuun ilman taloudellisia paineita. Tilaisuudessa tarjoillaan jouluateria yhteensä 273 lapselle ja aikuiselle. Perheet on kutsuttu tilaisuuteen etukäteen Iisalmen seurakunnan diakoniatyön ja Ylä-Savon SOTEn perhesosiaalityö Iisalmen toimesta. Kotiin viemiseksi perheet saavat myös Olvin limonadia.  

Iisalmessa puhalletaan yhteen hiileen ja tehdään hyvää

Iisalmessa on järjestetty vähävaraisille lapsiperheille suunnattuja tapahtumia tänä vuonna jo yhteensä neljä kappaletta. Heinäkuussa tukeavanhemmille.fi -sivusto, paikalliset yritykset sekä yhteistyökumppanit mahdollistivat vähävaraisille lapsiperheille yhteisen leffaillan ja elokuussa Iisalmen kaupunki jakoi perheille IINAn ja Liikuntaseura Otteen liikuntakausikortteja. Marraskuussa paikallinen Keila- ja liikuntakeskus Liike tarttui hyvän tekemiseen ja järjesti perheille hyvinvointi-illan, jossa perheet saivat mm. keilata yhdessä.

Perheiden yhteisen jouluruokailun sponsoreina toimivat Iisalmen kaupunki, Betonimestarit Oy, Genelec Oy, Normet Oy, Olvi-säätiö, Olvi Oyj ja Ponsse Oyj. Tapahtuman koordinoi tukeavanhemmille.fi -sivusto ja jouluruoat valmistaa Ravintola Raatihuone.