Kätfish@nuokkari – Illan alkutahdit tarjoaa DJ Daun Lou ja pääesiintyjänä punkrock-bändi Kätfish

Iisalmen nuorisoneuvosto järjestää Iisalmen nuorisotalolla lauantaina 11.11.2017 klo 20 nuorten bileet, jossa musiikista vastaavat DJ Daun Lou ja osittain iisalmelaislähtöinen Kätfish!

Illan alkutahdit tarjoaa DJ Daun Lou, joka on pitkän linjan musiikkimestari. Daun Loun soittaa hiphopia, funkia ja housea miksattuina nykypäivän hitteihin.  DJ Daun Lou on iisalmelaislähtöinen Arto Holopainen.

Illan pääesiintyjänä on Spotifyn listoilla menestystä saavuttanut Kätfish. Punk-rockia soittava bändi on perustettu vuonna 2017 ja se on saanut levytyssopimuksen Helsinki Recordsilta. Kätfish tunnetaan humoristista sanoituksistaan ja musiikkivideostaan ”Turistina Hesassa”, jossa yhtye seikkailee pääkaupunkiseudulla. Bändiin kuuluu Riko Rinnekangas, Rene Rinnekangas, Aavee Tikkanen, Petu Partanen ja live vahvistuksena Kristian Ruutala.

Tapahtuma on ensimmäinen Iisalmen nuorisoneuvoston järjestämä oma tapahtuma. Iisalmen nuorisoneuvosto sai viime vuoden koulukiertueilla monia palautteita siitä, että sen pitäisi järjestää nuorille suunnattu musiikkitapahtuma. Nyt INN tarttui haasteeseen ja järjestää Kätfish@nuokkari -tapahtuman yhteistyössä nuorisotoimen kanssa.

Tapahtuma on maksuton ja päihteetön. Tervetulleita ovat kaikki itsensä nuoreksi tuntevat, kuitenkin alle 12-vuotiaat vanhempien seurassa.