Lauantaina Kuvalippaassa vietetään Lasten Leffapäivää

Lauantaina 24. maaliskuuta elokuvateatteri Kuvalippaassa vietetään Lasten Leffapäivää. Päivän aikana ohjelmistossa on kolme lapsille suunnattua elokuvaa.

Lasten Leffapäivässä nähdään ennakkonäytös ensi viikon perjantaina ensi-iltaan saapuvasta elokuvasta Petteri Kaniini. Beatrix Potterin luomaan hahmoon perustuvassa, animaatiota ja live-näyttelemistä yhdistävässä vauhtielokuvassa Petteri ystävineen puolustaa omaa elinympäristöään ilkeältä herra Vänskältä. Elokuva on suomeksi puhuttu ja sen ikäraja on K7.

Toisena uutuuselokuvana Lasten Leffapäivässä nähdään animaatio Luolamies. Se on mm. Wallace & Gromitin, Late Lampaan ja Kananlennon luoneen Aardman-studion käsialaa, ja kertoo hauskan historiallisen tarinan suoraan kivikaudelta. Tämäkin elokuva on suomeksi puhuttu ja ikärajaltaan K7.

Toiveuusintana nähdään kesäinen, kaikenikäisille sallittu kotimainen lastenelokuva Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset. Värikäs seikkailu perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittamaan samannimiseen kirjaan.

Päivän aikana on lisäksi yllätysarvontoja sekä kasvomaalausta klo 13.00 – 16.00.

LASTEN LEFFAPÄIVÄ KUVALIPPAASSA LAUANTAINA 24.3.

klo 12.00 Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset, Sallittu

klo 14.00 Petteri Kaniini, K7/täysi-ikäisen seur. K4

klo 16.00 Luolamies, K7/täysi-ikäisen seur. K4