Nyt on nostalgiaa ilmassa Olusilla! – East 17, Pandora, Bad Boys Blue, DJ Sash ja Rednex!

Oluset täyttää 30 vuotta ensi kesänä ja esiintyjäkaarti on sen mukainen.

Perjantaina 13.7. esiintyvät mm. East 17 ja Pandora. Lauantaina 14.7.  Bad Boys Blue, Rednex ja Dj Sash.

Luuniemen juhlakentällä tulee olemaan todellinen hittiputkien viikonloppu.

 

East 17 oli brittiläinen poikabändi 1990-luvulla. Yhtyeellä oli peräti 18 top 20 -hittiä ja neljä top 10 -albumia.

Sash! on saksalainen kolmen DJ:n ja tuottajan muodostama yhtye, jonka levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 22 miljoonaa kappaletta ja yli 65 Sashin levyä ovat myyneet kultaa tai platinaa.

Bad Boys Blue on Kölnistä, Saksasta lähtöisin oleva kansainvälinen popyhtye, jonka musiikkityyli oli alkuvuosina lähellä huippusuosioon nousseen saksalaisduon Modern Talkingin musiikkia. Yhtyeen toinen single, You’re a woman oli välittömästi iso menestys Keski-Euroopassa ja Skandinaviassa. Sitä seurasi samanlaista reseptiä hyödyntäneiden italodisko-kappaleiden hittiputki.

Pandoran  nautti suurinta suosiotaan 1990-luvulla erityisesti Pohjoismaissa. Hän on yksi menestyneimmistä ruotsalaisista artisteista Suomessa. Debyyttisinglestä ”Trust Me” tuli suuri menestys, ja se nousi vuoden 1993 myydyimmäksi singleksi. Esikoisalbumi One of a Kind saavutti kultalevyn Ruotsissa ja Suomessa.

 

Oluset sai alkunsa, kun vuonna 1988 joukko viisaita naisia ja miehiä päätti juhlistaa Iisalmen kesää ja oman kaupungin panimon tuotteita järjestämällä Oluset Olutjuhlat.

Näitä perinteitä on siis vaalittu ensi kesänä jo 30 vuotta!