Poliisi mittasi vappuna Kuopion moottoritiellä hurjia ylinopeuksia – Virkavaltaa työllisti myös humalaiset kuskit

Siilinjärvellä paikkakuntalainen nainen ajoi lauantaina iltapäivällä henkilöautoa 197 kilometrin tuntivahtia moottoritietä Kuopion suuntaan. Kyseisellä kohdalla korkein sallittu nopeus on 120 kilometriä tunnissa.

Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Kuopiossa ulkopaikkakuntalainen 17-vuotias mies kuljetti lauantai-iltana henkilöautoa moottoritiellä 162 kilometrin tuntivauhtia Kolmisopen kohdalla. Sallittu nopeus siinä kohtaa on korkeintaan 100 kilometriä tunnissa.

Kuljettaja määrättiin ajokieltoon. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Henkilöauto suistui tieltä Kuopiossa Kohmantiellä lauantai-iltana. Paikkakuntalainen mies oli kuljettanut autoa Kohmantietä pitkin, kun se tuntemattomasta syystä oli ajautunut ajosuuntaan nähden vasemmalle puolen tietä ojaan.

Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe näytti 1.5 promillea, jonka vuoksi hänet vietiin verikokeeseen.

Kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä, mutta autoon tuli lieviä vaurioita. Poliisi tutkii asiaa törkeänä rattijuopumuksena ja liikenteen vaarantamisena.

Iisalmessa Kajaanintiellä henkilöauto suistui lauantai- iltana tieltä. Auto oli kulkenut Iisalmen suunnasta Kajaanin suuntaan ajautuen Soinlahden kohdalla ajosuuntaansa nähden oikealle puolen tietä ojaan.

Autoa oli kuljettanut paikkakuntalainen nuorehko mies, jolle suoritetun puhalluskokeen tulokseksi tuli 2.29 promillea. Kuljettaja ei loukkaantunut. Autoon tuli lieviä vaurioita.

Poliisi toimitti kuljettajan verikokeeseen. Poliisi tutkii asiaa törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Etusivulla nyt

Luetuimmat