Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Töllöttimen päätoimittaja vaihtuu – uusi päätoimittaja Jukka Korkiakoski on urheilun moniottelija, jolle kulttuurikaan ei ole vierasta

Nimitys

Ylä-Savossa ilmestyvän Töllötin-lehden päätoimittaja vaihtuu. Vuoden 2022 alussa päätoimittajana aloittaa iisalmelainen, kasvatustieteiden maisteri Jukka Korkiakoski (61).

Korkiakoski jäi opettajan tehtävästä eläkkeelle elokuun alussa. Hän toimi Kangaslammin koululla luokanopettajana 35 vuotta.

Jukka Korkiakoski on perheellinen, kolmen lapsen isä ja reservin luutnantti. Hän on myös ammattivalmentaja, joka on tehnyt valmennustyötä kaikilla tasoilla suomalaisessa jääkiekkoilussa.

Korkiakoski kertoo liikunnan ja urheilun olevan lähellä sydäntä, mutta mikään muukaan elämänkirjossa ei ole vierasta. Urheilun puolella hän kuvaa itseään moniottelijaksi.

– Elämässä pitää olla haasteita. Töllöttimen päätoimittajana olen uuden äärellä ja miellyttävän haasteen edessä, Korkiakoski sanoo.

Kaikessa toiminnassa tärkeää on ihmisistä välittävä, ihmiskeskeinen tekeminen.

– Tavoitteeni on jatkaa Töllöttimen kehittämistä. Haluan monipuolistaa lehden sisältöä ja lisätä vuorovaikutteisuutta yläsavolaisten kanssa "meidän Ylä-Savo hengessä".

Korkiakoski toteaa olevansa joukkuepelaaja ja arvostavansa yhteisöllisyyttä.

– Kaikessa toiminnassa tärkeää on ihmisistä välittävä, ihmiskeskeinen tekeminen.

Ylä-Savon lehtiryhmän vt. päällikkö Tarja Lappalaisen mukaan Töllöttimen uusi päätoimittaja on laajasti Ylä-Savoa tunteva ja monipuolisia yhteyksiä alueella omaava henkilö.

– On hienoa, että Töllöttimen vetäjäksi saatiin osallistuva ja osaava henkilö, joka tunnetaan hyvin Iisalmessa ja muualla Ylä-Savossa.

Töllötin kuuluu Savon Media Oy:n Ylä-Savon lehtiryhmään, jossa ovat Iisalmen Sanomien lisäksi paikallislehdet Miilu, Matti ja Liisa sekä Pielavesi-Keitele. Savon Media Oy kuuluu Mediatalo Keskisuomalaiseen.