Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Töllöttimen jakelu muuttuu – lehti jaetaan maaliskuun alusta alkaen joka talouteen Iisalmessa

Töllöttimen jakeluun tulee muutos – iloinen sellainen, uudistuneen ja uudistuvan lehden lukijoille. Töllöttimen jakelu muuttuu maaliskuun alussa.

– Olemme kuunnelleet herkällä korvalla lukijoitamme, jonka vuoksi parannamme palvelua eli lehden jakelua ydinalueellamme Iisalmessa ja Ylä-Savossa, päätoimittaja Jukka Korkiakoski sanoo.

Jatkossa Töllötin jaetaan Iisalmessa joka talouteen, niin taajamassa kuin viheralueellakin. Jakelu siirtyy Jakelusepiltä SMM Savo-Kainuu Oy:lle. Tämä muutos turvaa osaltaan myös tilattavien lehtien aamukannon palvelutasoa Iisalmen alueella.

– Tämä on merkittävä parannus aikaisempaan. Se mahdollistaa lisää nautinnollisia lukuhetkiä lukijoillemme toimituksellisesti kirjoitettujen mielenkiintoisten juttusarjojen ja kolumnien parissa.

Korkiakoski sanoo, että muutoksen myötä myös mainostajien viestit tavoittavat entistä useampia lukijoita. Tämä lisää osaltaan uudistuneen ja perinteikkään Töllöttimen paino- ja mainosarvoa.

Muualla Ylä-Savossa – Sonkajärvellä, Vieremällä, Kiuruvedellä, Lapinlahdella, Pielavedellä ja Pyhäjärvellä – Töllötin jaetaan entiseen tapaan taajama-alueilla.

Tämä on merkittävä parannus aikaisempaan.

Edellisen lisäksi Töllöttimen kattavaa telinejakelua on Iisalmessa, Sonkajärvellä, Sukevalla, Lapinlahdella, Pielavedellä, Vieremällä, Varpaisjärvellä, Keiteleellä ja Kiuruvedellä.

Iisalmessa jakelupaikkoja ovat Iltalypsy, Citymarket, Prisma, Savon Median asiakaspalvelu Savonkatu 23:ssa ja Sourunsalon kauppa-auto.

Sonkajärvi: K-market. Sukeva: Linnanportti. Lapinlahti: K-market. Pielavesi: K-market. Vieremä: K-market. Varpaisjärvi: S-market. Keitele: S-market, K-market. Kiuruvesi: ABC, TB-huoltamo.

Töllötin jaetaan keskiviikkona mainosjakelun yhteydessä. Tavoitteena on, että lehti olisi kaikkien saatavilla viimeistään kello 21:een mennessä. Poikkeus on Keitele, jonne Töllötin saadaan jakelupisteisiin torstain aikana.

Palautetta jakeluhäiriöistä voi antaa osoitteessa: www.jakelupalaute.fi/tollotin

Vuorovaikutusta lukijoiden kanssa lisätään sosiaalisessa mediassa.

Uudistunutta Töllötintä voi lukea ilmaiseksi myös näköislehtenä erilaisilla digilaitteilla, kuten puhelimella. Tällöin kannattaa ladata Töllötin-appi esimerkiksi puhelimen appikaupasta – ja näköislehti on luettavissa ajasta ja paikasta riippumatta.

Töllötin on laajasti Ylä-Savon alueella ilmestyvä ilmainen kaupunkilehti, joka pitää sisällään tv-ohjelmien ja yritysten mainosten lisäksi mielenkiintoisia juttusarjoja. Niitä ovat: Mun juttu, Meidän juttu (Yhteinen Ylä-Savo), Yrittäjän kulmasta, Nuorten käty ja tietysti hyväksi koettu Rousti.

– Myös mielenkiintoisilla kolumneilla herätellään ajatuksia lukijoiden keskuudessa, Jukka Korkiakoski toteaa.

Töllötin on aktiivisesti mukana myös sosiaalisessa mediassa. Facebook- sekä Instagram-päivitykset täydentävät osaltaan uusiutuneen Töllöttimen kokonaissisältöä.

– Seuraamalla näitä kanavia voivat lukijat saada lisää mielenkiintoisia juttuja ja kuvia. Klikkaa ”seuraa”, niin pääset pintaa syvemmälle, Korkiakoski kehottaa.

Päätoimittajan tavoitteena on tuottaa lehteen ajan hengessä kulkevia tarinoita Ylä-Savon ajankohtaisista ilmiöistä ja erilaisista ihmisistä. Teemaliitteet täydentävät lehden kokonaissisältöä.

– Vuorovaikutusta lukijoiden kanssa lisätään sosiaalisessa mediassa. Näin syntyy moniulotteinen kokonaisuus lukijoiden ja mainostajien iloksi. Kaikki kohtaavat toisensa samassa paikassa.

Jukka Korkiakoski kertoo, että myöhemmin kevään aikana on tulossa lisää uudistuksia, joista kerrotaan myöhemmin.

– Pysykää kuulolla. Nautinnollisia lukuhetkiä pian 50 vuotta täyttävän Töllöttimen parissa.

Palautetta ja juttuvinkkejä voi lähettää osoitteeseen jukka.korkiakoski@media.fi.