Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tehokas jäällä – ehkä myös parketilla

Entinen tehopakki Jarmo ”Jölli” Ylisipola on taitava monessa, kuten kokkailussa ja pelipaidan tuuletuksessa.

Savolainen rousti

Tässä sarjassa roustataan kohde luita ja ytimiä myöten. Totta on ainakin toinen puoli. Enintään.

Tänä vuonna kuusikymppisiään viettänyt Jarmo ”Jölli” Ylisipola on tunnettu jääkiekkoseura IPK:n evp. tehopakkina, nykyisenä toiminnanjohtajana sekä iisalmelaisten yökerhojen esitanssijana.

Hän nauttii mestarikokin tittelistä koska on tehnyt kolme kertaa ruokaa.

Miehen eksoottinen maku loihti taannoin pöytään meksikolaista tulista makkarakeittoa, johon ”tuli vahingossa liikaa chiliä” – #lapsiparat pääsivät tuon esityksen jälkeen McDonaldsiin. Onneton sattumus.

Jölli on ihan älytön Åke Blomqvist -fanipoika.

Tunnetun tanssiopen videoita on Youtubessa katsottu jo miljoona kertaa, Jöllin piikkiin menee rapiat 253 322, ja jälki on sen mukaista.

Öljylanteena tunnettu J. Ylisipola on kehittynyt tanssijana IPK:n ansiosta. Seura on maksanut luistimien lisäksi lukuisat tanssikurssit ja onpa erään kerran jopa myyty arpojakin, että kiakkomiähelle saadaan suvereenit salsakengät Kyllikkiin.

Siellä se kaksvitonen nyt houkuttelee kärpäsiä.

Hirvee homma on vaan silloin, kun ämyreistä kajahtaa Popedan ”20 senttiä” – tämähän on Jöllin voimabiisi. Monimielisiä sanoituksia yöhön huudahteleva Jölli luulee, että näin niitä naisia kaadetaan. Tosipaikan tullen ainoa, joka huutaa Luojaa, on alushousuihinsa kompasteleva entinen pakki.

Voi kun olisi terveystiedon tunneilla tehnyt muutakin kuin paukuttanut purkkaa.

Tsekkejä on, prahaa löytyy – tarkan markan Jölli on säästeliäs mies. Hän tarkkailee vesimittaria ja noituu sähkön hintaa. Tästä syystä muun muassa pesukoneen käytöstä aiheutuu napinaa.

Pelipaitaansa hän tuuletti parvekkeella useamman vuoden vailla mainittavampaa tulosta. Sittenpä IPK keksi leipoa tarinamme päähenkilöstä oikein virallisesti sankarin. Paita nostettiin jäähallin kattoon kunniapaikalle ja siellä se kaksvitonen nyt houkuttelee kärpäsiä.

Iisalmen iltaskenessä hänet tunnetaan notkealanteisena vuoristopuumana – ja onhan heissä paljon yhtäläisyyksiä, koska kummatkin vieroittautuvat emoistaan elinajanodotteeseen nähden sangen myöhään.

Mestaripakki paiskattiin asumaan itsenäisesti, kun kolmekymppiä tuli mittariin. Tästäkin seurasi napinaa, mutta pakkohan se oli vihdoin opetella pesemään omat pelikamat.

Vappu on notkealanteiselle mörssärille lempivuodenaika. Tuolloin reissut kauppaan hieman venyvät, koska mies tuntee epätavallisen voimakasta mieltymystä pupuvappupalloja kohtaan.

Karhunkellarin visuimmin suojeltu salaisuus on, että nurkassa on Jöllin ikioma vappupalloalttari. Kyllä on kiekkojunnut monesti olleet ihmeissään, kun mies pitää jämäköitä puheita menestyksestä halaillen pupupalloa, puppuppup.

Jätkä huitelee sadan kilon paremmalla puolella, mutta pelkää jatkuvasti lentävänsä tuulen mukana.

Tästä syystä hän ei koskaan käytä kuivausrumpua, vaan pukee päälleen lähes likomärät vaatteet saadakseen pari kiloa lisää varteen.

Muutaman kerran kaverit ovat yrittäneet puhua miehelle painovoiman laeista, mutta se ei oikein mene perille vaan... alkaa haaveilu pupunmuotoisesta heliumpallosta!