Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

YSAO on yritysten erinomainen yhteistyökumppani

Ylä-Savon ammattiopisto on alueellisesti erittäin merkittävä yrittäjien yhteistyökumppani. Aktiivinen YSAO on mukana ammatillisen osaamisen kumppanina alueellisesti, niin kansallisella kuin kansainväliselläkin koulutuksen tasolla.

Täsmäosaaminen ja sen tarjonta eri alojen yrityksille on keskeinen prioriteetti, jolla YSAO haluaa palvella alueemme yrityksiä.

– YSAO pyrkii palvelemaan yrityksiä vastaten kulloinkin heidän tarpeisiinsa. Olipa sitten mikä toimiala tahansa, yritysten tarpeet edellä mennään. Toivomme aktiivista ja rohkeaa yhteydenottoa meihin ammatillisen koulutuksen sekä osaamisen asiantuntijoihin, korostavat YSAOn koulutuspäällikkö Katja Turunen ja asiakkuuspäällikkö Hannu Juntunen.

– Meillä YSAOlla on kaksi käytännössä testattua työkalua, joilla voimme selvittää yritysten tarpeita ja saamaan heille ammattitaitoisia osaajia, taustoittaa asiakkuuspäällikkö Hannu Juntunen.

Aktiivinen yrittäjä on tässä varma menestyjä.

– Yrityshaastattelu, jolla kartoitamme yrityksen tämänhetkisiä ja tulevia osaamistarpeita, on erinomainen täsmätyökalu henkilöstön kehittämiskohteiden selvittämiseen. Tätä kumppanuustyötä meillä rakentaa ammattiopiston yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen, jatkaa YSAOn koulutuspäällikkö Katja Turunen.

– Toinen erinomainen työkalu on meillä palvelukartta. Sen avulla voimme avata yrittäjälle, mahdolliselle tulevalle yhteistyökumppanillemme nopeasti YSAOn kaikki palvelut. Yhdellä nopealla vilauksella hahmottuu palvelut lukijalleen, jonka jälkeen pääsemme yhteistyössä yrittäjän kanssa etsimään juuri hänelle sopivaa ratkaisua esimerkiksi olemassa olevan henkilöstön lisäkoulutukseen, avaa Katja Turunen palvelukartta-työkaluaan.

YSAO koordinoi Ylä-Savon osaamisen kehittämisen mallin rakentamista. Mallin tavoitteena on koota yhteen kaikki palveluiden tuottajat koulutuksen järjestäjistä kuntatoimijoihin ja tarjota tieto näistä palveluista keskitetysti.

– Aktiivinen yrittäjä on tässä varma menestyjä. Kun yrittäjä ottaa meihin yhteyttä, pystymme löytämään hänelle ammattitaitoisen osaajan nopeallakin aikataululla tai sopivan koulutuksen yrityksen täsmätarpeeseen. Tarvittaessa toki räätälöimme koulutuksen ja osaamisen sovitulla aikataululla myöhemminkin, jatkaa koulutuspäällikkö Turunen.

– Ennakointi ja rohkea yhteydenotto takaa yrityksille nopeaa ohituskaistaa etsittäessä osaamista yritykseen. Tarjoamme osaamistarpeiden selvittämistä, täsmäkoulutusta, tiloja yritysten käyttöön, alan vetovoimaisuuden nostamista sekä olemme mukana uuden henkilöstön rekrytoinnissa koulutusten myötä. Olemme täällä yrityksiä varten täyttämässä työelämän vaatimuksia. Tavoitteemme on palvella ja luoda osaamista yrityskumppaniemme tarpeisiin, paaluttaa asiakkuuspäällikkö Juntunen.

– Yhteistyö ja kumppanuus alkavat yhteydenotolla YSAOlle, joka jälkeen sovitaan yhteistyön jatkotoimenpiteet. Tämä kaikki on ilmaista kumppanuustyötä ja tämä mahdollistaa yrityksen tarpeen mukaisen osaamisen löytymisen.

– Toivomme yrityksiltä rohkeaa yhteydenottoa, yhdessä luomme parempaa ja menestyksellisempää tulevaisuutta, päättävät Ylä-Savon ammattiopiston asiantuntijat, koulutuspäällikkö Katja Turunen ja asiakkuuspäällikkö Hannu Juntunen.