Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savolainen rousti | Jukka Vattukallio on mukana kaikessa, mitä ei erikseen ole kielletty

Tässä meillä on mies, joka osallistuu kaikkeen mitä ei ole erikseen kielletty.

Jos ei ole onnistunut soluttautumaan Lady linen striptease-aerobiciin vähäpukeisten naisten joukkoon, pomminvarmasti soluttautuu vaaleanpunaiseen pukuun pukeutuneena kekkereihin, joihin osallistuvat kaikki silmäätekevät. Siellä se sitten kilistelee skumppaa ja syö vaikka etanoita, ettei muut luule, että tässä meillä pyörii jaloissa jonkin sortin moukka.

Pientä kummastusta aiheutuu ainoastaan silloin kun Jukka avaa suunsa – on nääs niin, että tämä idearikas paviaani jatkuvasti lobbaa ideaansa alastonuintitapahtumasta kaupungin rannassa. Tunnettu tosiasia onkin, että Jukan lempivaatekerta on syntymäasu.

Vattukalliolla on todella hälyttävä intohimo silliin.

Tunnettu tosiasia onkin, että Jukan lempivaatekerta on syntymäasu.

Jumalaudna on silliä pizzassa, makkarakeitossa, ruisleivällä, lenkkimakkaran päällä, hampurilaisessa, kebabissa, salaatissa, limpparissa ja aamukahvissa.

Tarinamme sankari tuntee niin palavaa rakkautta silliin että mielellään jopa pukeutuisi siihen. Sankar´miestä salaa harmittaa ettei sillin kanssa ei pysty avioitumaan.

On onnistunut iskemään hyvännäköisen iisalmelaisen kosmetologin, jota suoraan sanottuna kaikki ihmettelee. Joka vappu tämä parivaljakko nähdään ravintola Tuoppi-Kellarin parhaimmassa pöydässä pukeutuneena kauhuelokuvan nunnaksi ja munkiksi. Sopii vain arvailla, mitä joulupöydässä tapahtuu kun näky työväen juhlassa on jo varsin veret seisauttava.

Tämä Oluset-terminaattori käy yksinäänkin joskus oluella Tuopissa, mutta pelkää aina joutuvansa töihin – sattuu nimittäin se ravintolan omistaja omistamaan myös yllämainitut olutfestarit ja tästä onkin päässyt kehittymään Jukan kannalta pirullinen noidankehä.

Vaikka toimiikin nykyään Iisalmen kaupungilla markkinointitehtävissä, ei se pääse Olusia pakoon millään ilveellä – pakkohan jonkun on puhua drinkkiliput kaupungin työntekijöille ja kukas muukaan siihen tehtävään paremmin soveltuisi, ellei tämä Kiuruvedeltä Iisalmeen sorvautunut kentauri.

Vattukallio kerran närkästyi Ylen lastenohjelmasta niin voimallisesti, että istutti päähänsä pilailupuodista ostetun sulkapäähineen, (made in China) ja paineli torille sadetanssaamaan.

Mutta voi hitsi jos samalla innolla paneutuisi vaikka saamelaisten oikeuksiin, he kun on kuitenkin vähän lähempänä. Riskejä tosin sisältyisi tähänkin, kuten kaikkeen tekemiseen – siellä joku pahaa aavistamaton Aslakki joutuu uutta nuttua ostamaan Vattukallion päätettyä, että nyt pidetäänkin ihan omat pikku saamelaiskäräjät lainakamppeissa noitarumpua paukuttaen, pum pum.

Kannattaa pitää silmällä tätä kaveria, onhan hän kuitenkin jollain tavalla melko erikoinen. Kyllä se vähän ihmetyttää, miksi sillä on aina niin kova hinku päästä alasti julkisille paikoille. Kuten todettu – lempiasunsa on syntymäasu.

Mopoillessa tosin kannattaisi käyttää housuja koska mitä se kypärä pelkästään auttaa, jos sattuu menemään mutka suoraksi Romppaisen nokkospuskan kohdalla – kysynpähän vaan.