Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pääkirjoitus Kevät alkoi Kivirannalla

Olipa mukava tapahtuma tuo Kivirantapäivät. Vappuetkot-teemalla, keväisen sään vallitessa Kivirannan seutu täyttyi runsain määrin, tuhansittain vappumielisistä ihmisistä. Jotkut etsivät tarjouksia, toiset tarjoiluja, toisille tuo koko kansan tapahtuma, menneiden koronavuosien jälkeen, oli eräänlainen jälleennäkemisen paikka. Iloa oli selvästi ilmassa ja kevättä rinnassa.

Runsas yleisömäärä oli kaikille suuri yllätys. Toki sää perinteisesti siunasi tapahtuman, perjantain koleus muuttui lauantai aamupäivän kuluessa keväisemmäksi. Muutama pisara huuhteli kuitenkin Kivirantapäivien kävijöitä myös lauantaipäivänä. Onneksi kaikki muut olivat tulleet paikalle paitsi ”Esteri”.

Kaupunkimme katukuva tarvitsee tämänkaltaisia tapahtumia. Niin yrittäjät kuin suuri yleisö vahvistivat jälleen tämänlaatuisten tapahtumien tarpeellisuuden. Yhdessä tehdessä saamme aikaan pieniä ihmeitä, joissa alakuloisuus loistaa poissaolollaan. Menestys ja yhteistyö poikii positiivista virettä ja lisää hymyn karetta kaikilla toimijoilla.

Iiden ry toimi Kivirantapäivien koordinaattorina. Jälleen huomasimme, kuinka tärkeää on, että on osaava ulkopuolinen taho, joka koordinoi ja yhdistää alan toimijoita sekä tuo kootusti esille suurelle yleisölle tapahtuman sisällöt ja aikataulut.

Iiden ry on vahva tekijä, joka tekee erittäin arvokasta työtä kaikkien kaupunkilaisten hyväksi. Kiitokset tästäkin tapahtumasta voi jälleen kohdistaa osaavalle ammattilaiselle, Iiden ry:n kehittämispäällikölle Mervi Nariselle. Yhdessä Iiden ry:n kanssa me kaikki toimijat mahdollistamme kestävän ja elävän kaupunkielämän Iisalmessa.

Tapahtumien tuotteistaminen mukana olevien tahojen kanssa vaatii osaamista ja pelisilmää. Tavoitteena on auttaa paikallisia yrityksiä menestymään sekä kaupunkilaisia viihtymään. Olimmepa sitten torilla tai turuilla, niin ihmiset tilaisuuden ja tapahtuman tekevät. Yhdessä kaikki tahot.

Menemällä mukaan voi itse kukin vaikuttaa tapahtumien onnistumiseen. Osallisuus, joko yleisönä tai järjestävän tahon riveissä, saa aikaan yhteisöllisyyden tunteita. Minäkin olin mukana. Me teimme sen. Siellä oli hyvä meininki, hyväntekemisestä puhumattakaan.

Sanomattakin on selvää, että mukana olemalla teemme kaupunkiimme hyvinvointia ja elinvoimaa!

Kiitos Kivirantapäivillä tänä vuonna mukana olleille yrittäjille. Kiitos kuuluu myös runsaslukuiselle yleisölle sekä muille järjestäville tahoille.

Ensi vuonna 26.-27.4.2024 teemme yhdessä Kivirantapäivät entistä ehompana entistä laajemmilla harteilla. Nähdään taas.