Raflaralli kutsuu

Iisalmen ravintolat ja Iiden ry ovat yhdessä ideoineet ja suunnitelleet viikon mittaisen yhteistempauksen ravintola-alalle, joka kantaa nimeä Iisalmen Raflaralli.
Yhteismarkkinointikampanjalla tuodaan Iisalmen ravintolatarjonta esille yhteisvoimin paremmin sekä saada iisalmelaiset käyttämään ravintoloiden palveluita viikon aikana ahkerasti sekä tehdä ravintoloita tutuksi, jotta asiakkaat saadaan palaamaan myöhemminkin uudelleen.

Raflarallissa saman kampanja alla ovat ravintolat itse valitsemallaan kampanjaidealla. Mukaan on ilmoittautunut Ravintola Raatihuone, Lounasravintola Ilvolanpirtti, Kahvila Hilla, Kahvila-ravintola Iltalypsy, Rosso, Olvi Oluthalli, Pitopalvelu Kapusta, Mehevän kulma, Bar&Cafe Graceville ja Golden Dome.

Kampanja-aika on 2.-8.10. ja ravintoloista saa mukaansa Raflarallipassin, johon leimoja kerättyään osallistuu useiden ravintolalahjakorttien arvontaan.
– Tämä on hieno esimerkki, kuinka saman alan toimijoiden kannattaa myös yhdistää voimiaan ja näin saada aikaiseksi aivan uudenlainen yhteiskampanja. Tämän avulla on noussut myös uusia ideoita – ja ennen kaikkea halua muihinkin yhteistapahtumiin ja -kampanjoihin ravintoloiden keskuudessa, toteaa kehittämispäällikkö Mervi Narinen Iiden ry:stä.

http://www.tollotin.fi/wp-content/uploads/2017/09/Raflaralli-nettiin.pdf