Street Food Fiesta & Choco Festival saapui kaupunkiin

Street Food Fiesta & Choco Festival kiertää Suomea toukokuusta syyskuuhun ja tarjoilee ruokaa, kulttuuria ja musiikkia ilman rajoja useilla paikkakunnalla. Iisalmessa tapahtuma alkoi tänään.

Kiertueen tapahtumat ovat kaikille avoimia, koko perheen ilmaisia kesätapahtumia.

– Kiertueen jokaisella paikkakunnalla – pienimmälläkin – nautitaan takuuvarmasti rennosta kaupunkikulttuurista ja ihanista ruoista, tapahtuman koordinaattori Tiina Isotalus toteaa tyytyväisenä.

Tapahtuman tekijät ovat aiemminkin järjestäneet ruokatapahtumia, kuten Eurooppalainen ruokatori tai Italialais-ranskalainen ruokatori.

Tänä kesänä Suomea kiertää katuruokaa ja urbaania kulttuuria yhdistelevä tapahtuma, jolla on uusi yhtenäinen ilme sekä brändi. Street Food Fiestaa luotsaa aiemmilta vuosilta tuttu Ali Checboun. Kiertueella on mukana monia uusia kaupunkeja.

Uudistunut Street Food Fiesta & Choco Festival on urbaani ruoka- ja kulttuuritapahtuma, johon myyjiä saapuu muun muassa Ranskasta, Italiasta, Espanjasta, Saksasta, Kreikasta, Belgiasta ja Afrikan maista.

Tarjolla on monipuolinen valikoima herkkuja paikan päällä nautittavaksi tai mukaan ostettavaksi. Tuoreen katuruoan ja herkullisten suklaiden lisäksi myynnissä on paljon mausteita, öljyjä, juustoja ja muita naposteltavia sekä erilaisia artesaanituotteita.

– Tänä kesänä meillä on uutuutena upeat belgialaiset, ranskalaiset ja italialaiset suklaat, Checboun iloitsee.

– Olen tyytyväinen, että saan tarjota suomalaisille näitä maailmanluokan tuotteita.

Street Food Fiesta & Choco Festival Iisalmessa 9.–13.8.