Syystärskyillä värvätään työntekijöitä

Kymmenet yritykset etsivät osaajia Syystärskyillä. Näytteilleasettajien määrä kasvaa vielä runsaasti, sillä työnantajat voivat ilmoittautua rekrytointipäiville syyskuun alkuun saakka. Luvassa on syksyn suurimmat rekrytointimessut.

Syystärskyjä vietetään ke 13.9.2017 klo 13–15, TE-palvelut, Karjanlankatu 3, Iisalmi

Syystärskyt tarjoaa työnantajille helpon tavan hoitaa rekrytoinnit kuntoon. Sitran selvitystä mukaellen Pohjois-Savossa on jopa 15 000 piilotyöpaikkaa eli täyttämätöntä työmahdollisuutta. Tärskyt ovatkin iso mahdollisuus työnantajille, jotka haluavat tutustua alueen osaajiin ja tehdä harkinnan mukaan täsmärekrytointeja.

Työnhakijoilla on vastavuoroisesti loistava tilaisuus kartoittaa omia työllistymismahdollisuuksia avoimiin tai piilotyöpaikkoihin sekä tutustua alueen työllistäjiin kasvotusten. Tärskyiltä löytyy myös apua urasuunnitteluun ja infoa aloittavalle yrittäjälle. Suosittu CV-palvelu on työnhakijoiden käytössä myös tänä vuonna. Maksuton palvelu on suunnattu työnhakijoille, jotka tahtovat päivittää hakupaperit kuntoon asiantuntijan avulla.

Rekrytointimessuille on tarvetta

Syystärskyt järjestetään nyt toista kertaa. Viime vuonna tapahtumaan osallistui lähes 80 rekrytoivaa työnantajaa. Kolmipäiväinen tapahtuma keräsi tuolloin yli 1500 messukävijää. Työnantajien palautteen mukaan yli 400 työnhakijaa sai kutsun työhaastatteluun.

Tärskyjä on toteuttamassa jälleen laaja yhteistyöjoukko mukaan lukien Pohjois-Savon TE-toimisto, 18 kuntaa, työnantaja- ja työtekijäjärjestöt sekä maakunnan oppilaitokset. Syystärskyjen käytännönjärjestelyistä vastaa Nuoret Duuniin 2017 -hanke.