Töllötin muuttaa

Mediamyynnin Jouni Puustinen, Riikka Holm, Riitta Kulin, Susanna Kukkola, Joni Mononen ja Irja Kauppinen tekevät tänään ja huomenna muuttoa. Maanantaina palvelu pelaa Savonkadulla.

Asiakaspalvelu aukeaa maanantaina uusissa tiloissa.
Osoite on Savonkatu 23.

Töllötin muuttaa tämän ja huomisen päivän aikana Kilpivirrantieltä Iisalmen keskustaan. Uusi osoite on Savonkatu 23. Naapureina kiinteistössä ovat muun muassa TE-toimisto ja R-kioski. Uudessa osoitteessa palvellaan 18.9.
Töllöttimen muuttoa on mietitty jo jonkin aikaa. Nyt muutto tapahtuu yhdessä ja samoihin tiloihin Savon Media Oy:n muiden lehtien ilmoitusmyynnin ja asiakaspalvelun kanssa.
– Vaikka suuri osa yhteydenotoista tulee puhelimitse ja sähköpostilla, on Töllöttimen kaltaiselle lehdelle luontevaa olla ja toimia kaupungin keskustassa, toteaa päätoimittaja Tero Joutselainen.

Savonkadun asiakaspalvelussa voi maanantaista lähtien hoitaa kaikkien Savon Media Oy:n lehtien asioita – sekä tilattavien lehtien että Töllöttimen.
Mediamyynnin puolella voi taas käydä ostoksilla tarvitseepa sitten printti- tai digimedian osaamista.
– Töllötin tavoittaa tutkitusti joka viikko yli 34 000 lukijaa. Lukijat ovat ottaneet uudistetun lehden omakseen. Palaute on ollut hyvää. Lehti on selvästi odotettu ja kaivattu.

Lehden uudistumisen myötä on myös ilmoitusten lukuarvo kasvanut.
– Näkyvyys Ylä-Savossa on tutkitusti hyvä. Ja samasta osoitteesta saa tietysti myös koko Savon Median Oy:n mediamyynnin palvelut, toteaa aluemyyntipäällikkö Irja Kauppinen.
Kokonaistavoittavuusluvut ovat lehdillä varsin korkeat. Jakelu- ja levikkimääriä enemmän pitäisikin kiinnostaa juuri kokonaistavoittavuus. Printtikampanjaa kannattaa usein täydentää digituotteita käyttämällä. Siihenkin löytyy Savonkadulta paras paikallinen asiantuntemus.
Töllötin kutsuu syksyn aikana yläsavolaisia tutustumaan uusin tiloihin kahvikupposen äärellä.
Tapahtumasta tiedotetaan tarkemmin, kun mapit on saatu paikalleen ja teipit ikkunoihin.

Päätoimittaja Tero Joutselainen kutsuu lukijat ja ilmoittajat kahville kunhan muuttolaatikot on purettu.